Alla företag för att tjäna pengar till laget

Som första inlägg tänkte jag börja med att sammanställa en lista över ALLA företag som finns där ute och hjälper framför allt lag, klubbar och föreningar att tjäna och samla in pengar.

Vi börjar så får vi ser hur långt jag kommer (de är ju ett par stycken)

Delikatesskungen.se - Sälja salami
tulpankungen.se - sälja tulpaner
grankungen.se - sälja granar (!)
Tandborstkungen.se - sälja tandborstar
Sockgrossisten.se - strumpor
nicotext.com - böcker!
allians2000 - första-hjälpen-kit
jk-soft.se - strumpor, kalsonger och böcker
jul.exxent.se - kalendrar
tjaenapengar.se - julkort och påskkort
lagkassan.nu - fryspåsar
olandsplast.se - fryspåsar
kakservice.se - kakor
majblomman.se - majblommor
mudaimport.se - första-hjälpen kuddar

jag kommer skriva en recension och en kommentar till varje i ett senare inlägg, men detta får vänta eftersom jag inte ska låta min nya blogg ta över mitt liv :-)

Så, har du några fler företag du känner till? Kommentera gärna här under!

Kommentarer
Postat av: Fia

Hej, kul att någon skriver om detta, det är verkligen en djungel att hitta ett bra sätt å tjäna enkla pengar! Själv brukar jag åxå få skafferiet fullt av kakor och godis. Gott visserligen, men jag börjar bli lite less på variationen. Har provat bl a korv, kakor, ljus och blommor under mina drygt tio år som lärare och förälder och tycker nog att Tulpankungens koncept varit det bästa för oss, speciellt då julblommorna. Hursomhelst, om jag ska vara ansvarig i fortsättningen så vill jag att vi ska ta ett alternativ där man tar upp beställningarna först och lämnar ut varorna sen. Blir mindre jagande på det sättet för att få in pengarna. Jag hade mycket goda erfarenheter av www.tulpankungen.se i julas och allt funkade bra. Har någon annan fler bra idéer? Fortsätt skriv Jonathan! Och kämpa på för grabbens lag, det är ju så värt att vara där med småttingarna och köra dessa små familjeprojekt, man kommer närmare varandra som bonus! / Fia i Väsby

2009-07-22 @ 01:20:03
Postat av: Johannes Persson

Hejsan!



Kom i kontakt med ett relativt nystartat koncept här i stan (Gävle). Där plockar man ihop paket från en katalog med en massa produkter. Det positiva är att det är produkter som de flesta folk använder till vardags vilket gör det lättsålt. Det räcker dessutom att bara sälja ett par paket var för att tjäna ganska stora pengar säger dom. Dom har bra marginaler till klubben. Tex så ger 2st sålda paket samma vinst som 25st sålda trisslotter. Vi kommer definitivt att testa dessa så snart vi kan.

2009-10-20 @ 18:01:50
URL: http://www.vinsten.com
Postat av: Anders

Hej, Jag känner igen det där problemet. Har nog testat allt som går med försäljning. Vi har börjat använda oss av Föreningshjälpen. Har kollat runt och man tjänar bäst på deras produkter (av de jag hittat alla fall) Bra med dom är också att de kan planera ekonomin åt en för hela året! länkar till deras sida http://www.forenings-hjalpen.se

2009-12-21 @ 16:07:40
URL: http://www.forenings-hjalpen.se
Postat av: Tobias

Även http://www.supportergrossisten.se erbjuder vardagsprodukter för föreningar. Dock med en liten "twist", man får sitt klubbmärke tryckt på produkten. Det blir roligare att sälja då och skapar förhoppningsvis uppmärksamhet för laget. Man kan dessutom välja själv vilka produkter som de erbjuder som man vill sälja. Marginaler på över 50%.

2010-02-22 @ 14:23:19
URL: http://www.supportergrossisten.se
Postat av: Fredrik

Måste hålla med alla inlägg ovan. Vi är trötta på allt vad godis heter och lotter etc. Nu håller vi på och säljer lågenergilampor och vilket resultat. Vi har bara sålt 3 veckor, men har redan tjänat över 25.000 kronor. Vi tar upp beställningar först och sedan kommer vi leverera lågenergilamporna och samtidigt ta betalt. Vi har fått jättebra kontakt med dem. Kolla deras sida www.klasskistan.se.



Vi bidrar ju också med miljön! Det här var lättsålt och alla behöver ju lamporna då det tydligen införts en ny lag som säger att glödlampor ska bytas ut mot lågenergilampor.

2010-03-02 @ 14:31:29
URL: http://www.klasskistan.se
Postat av: Erik

Ett företag som säljer tulpaner och julblommor. Liknande sortiment som tulpankungen men avansen ser högre ut. Åhh det är snart tulpansäsong, äntligen!

2010-11-04 @ 13:34:23
URL: http://www.blomstertider.nu
Postat av: David

Hej!



Har själv sålt saker under hela min uppväxt som idrottande för att kunna åka på cuper och dyl. Finns ett företag som heter Aktiva Fonder AB som precis startat ett enkelt sätt för föreningar att tjäna pengar på. Man säljer faktiskt ingenting utan man värvar människor som testar på deras tjänst gratis och tjänar pengar på detta. 100 kr per "provkund" tjänar laget/föreingen på detta. Kika på hemsidan för ytterligare information.

2011-01-05 @ 10:21:47
URL: http://www.aktivafonder.se/forening
Postat av: Andreas

Hej!

Kan även tipsa om Strumpkassan.se som erbjuder hela 60:- förtjänst per såld produkt, vilket är väldigt högt. Har liknande upplägg som övriga tjänster fast med högre förtjänst. Rekommenderas!

2011-09-27 @ 16:40:53
URL: http://www.strumpkassan.se
Postat av: jocke

Tips! för att tjäna pengar till laget eller skolklassen är freshbody.nu

2011-11-06 @ 14:37:32
Postat av: Robert

Hejsan,



Vill tipsa om klubbgodis.se, där vi har tagit fram dom godispåsar som ligger på topplistan över sålda påsar vilket lockar till spontanköp ute hos kunderna. Inga varuprover behövs och man tar upp beställningar med en enkel säljfolder.



Mvh Robert

2011-11-21 @ 10:01:16
URL: http://www.klubbgodis.se
Postat av: Jacob

Tjena! Kul att det finns bloggar till sånt här också, bra med tips hur vi kan tjäna pengar till laget men även tjäna pengar till klassen. Jag skulle gärna tipsa er om något vår klasskassa tjänade en bra slant på förra hösten (slutat i grundskolan nu). Det var att sälja saffran åt Säljdirekt. Smidigt med leverans och riktigt schysta burkar som saffranet låg i. Hur lättsålt som helst. Hoppas ni hittar det som passar er! / Jacob

2013-09-25 @ 11:06:58
URL: http://www.xn--sljdirekt-v2a.se
Postat av: Jacob

Tjena! Kul att det finns bloggar till sånt här också, bra med tips hur vi kan tjäna pengar till laget men även tjäna pengar till klassen. Jag skulle gärna tipsa er om något vår klasskassa tjänade en bra slant på förra hösten (slutat i grundskolan nu). Det var att sälja saffran åt Säljdirekt. Smidigt med leverans och riktigt schysta burkar som saffranet låg i. Hur lättsålt som helst. Hoppas ni hittar det som passar er! / Jacob

2013-09-25 @ 11:07:25
URL: http://saljdirekt.se
Postat av: Camilla Svensson

Kände bara att jag måste tipsa om ett företag i Gävle som vi haft flera lyckade samarbeten med nämligen freshbody. Hela laget har fascinerats utav deras bambukläder som är så grymt sköna och vi säljer alltid bra genom dom. Servicen är även den kanon så passar på att förmedla detta :) /Camilla Svensson

2014-11-22 @ 19:10:09
URL: http://www.freshbody.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0